Over ons

E Over ons

Van Potlood tot PC

Van Kerkvoorde & Hollander is een begrip in Steenwijk. Het bedrijf ontwikkelde haar aanbod in een eeuw tijd van potlood tot pc.

Van Kerkvoorde en Hollander heeft zes fulltime medewerkers in dienst. Onze kernactiviteit is verkoop en onderhoud aan PC’s (RealPC), laptops, tablets en kantoormachines.

Van Kerkvoorde en Hollander levert verschillende merken, waaronder de populaire notebooks, tablets en de iMac van Apple. We hebben een eigen technische dienst voor onderhoud en service aan de computers, printers, kopieermachines en netwerken.

Uitgebreid assortiment

Verder verkoopt ons bedrijf bewakingscamera’s (Foscam), kassa’s en kantoorartikelen (Quantore). Inktpatronen en toners zijn ook verkrijgbaar in de goedkopere imitatiemerken.

 Ons assortiment is enorm uitgebreid op het gebied van bijvoorbeeld kabels, hoofdtelefoons, notebooks, muizen en ga zo maar door. Van het merk Quantore en het eigen merk heeft ons bedrijf duizenden kantoorartikelen op voorraad.

Installatie, onderhoud en reparaties

Naast verkoop voert Van Kerkvoorde & Hollander ook onderhoud uit. We staan bekend om onze snelle service, ook aan huis. Twee van onze zes medewerkers werken in de buitendienst. Afspraken plannen we binnen een dag in. Nazorg vinden wij heel belangrijk. Een jaar na aankoop, kunnen we de computer controleren op bijvoorbeeld fouten en/of spyware.

Parkeren geen probleem

Wij beschikken over een eigen ruime parkeerplaats bij onze winkel, kom daarom gerust langs voor meer informatie.

p

Contact & Info

Alle contactinformatie • openingstijden en feestdagen • info over parkeren • nuttige bedrijfsinformatie • route

Nieuws

Alle nieuwtjes van Van Kerkvoorde & Hollander bij elkaar.

Ontstaan

Informatie over het ontstaan van Van Kerkvoorde & Hollander op 7 mei 2013 en de ontwikkeling van drukkerij naar kantoormachine- en artikelenhandel.