Garantie

Onze producten komen met 3 maanden tot 3 jaar garantie op de hardware. Sommige producten hebben fabrieksgarantie, maar van bijvoorbeeld refurbished producten is de fabrieksgarantie al verstreken. De refurbished producten worden door ons uitvoerig gecontrolleerd, maar het kan voorkomen dat hier een defect product tussen zit wat na enige tijd pas zichtbaar wordt. Om die reden staan wij als Kerkvoorde en Hollander persoonlijk garantie voor deze producten. De garantie voor refubished producten varieert respectievelijk van 3 maanden tot 1 jaar.

Wanneer geldt de garantie?

U kunt gebruik maken van de garantie als het product buiten uw schuld om en binnen de garantietermijn niet goed is of niet naar behoren werkt. De garantie loopt altijd via Kerkvoorde en Hollander, tenzij in overleg anders wordt besloten. Bij reparaties door derden of als er zelf reparaties worden uitgevoerd vervalt de garantie.

De garantie houdt in: gratis reparatie inclusief eventuele benodigde onderdelen. Mocht dit niet lukken kunt u een ander model uitkiezen of voor creditering van het bedrag kiezen.

Wat valt niet onder de garantie?

  • Softwarematige problemen. We helpen u bij een kleinigheidje binnen de garantietermijn kosteloos (op afstand via bijvoorbeeld Anydesk). Bij grotere software problemen helpen we u graag tegen onze reguliere tarieven.
  • Schade, gebruikerssporen of gebreken die als gevolg van onjuist gebruik zijn ontstaan
  • Beschadigingen of gebreken die voor aanschaf bekend waren
  • Beschadigingen die als gevolg van een ondegelijke verpakking zijn ontstaan bij retourneren
  • Normale slijtage van slijtage onderdelen zoals toetsenbord, muis en accu

Hoe doe ik een garantieaanvraag?

Garantieaanvragen dienen binnen de garantieperiode te worden gemeld, bij voorkeur in de winkel of via e-mail. In geval u het product naar ons opstuurt verzoeken wij u het defect zo duidelijk mogelijk te omschrijven met eventueel ondersteunende foto’s. Nadat u de bevestiging heeft ontvangen kunt u het product volgens de instructies retourneren. Zodra het product ontvangen is wordt uw garantieaanvraag in behandeling genomen.

Problemen buiten de garantie

Ook buiten de garantie helpen we u graag verder. Voor producten die bij ons zijn aangeschaft hanteren we extra kortingen op onze reguliere tarieven.