Cherry Gentix Desktop

Cherry Gentix Desktop

39,95

Extra informatie

Op voorraad in de winkel

Extra informatie

Alles wat een toetsenbord en muis zouden moeten zijn
Het moet chic zijn. Bied goede kwaliteit. Het moet duurzaam zijn. En natuurlijk budgetvriendelijk. Hier is hij dan, onze nieuwe allrounder onder de desktopsets: de CHERRY GENTIX DESKTOP. Het is de perfecte combinatie van de populaire CHERRY GENTIX Mouse met een compromisloos bijpassend toetsenbord – beide draadloos! Dus als u de CHERRY GENTIX Mouse eerder in uw handen heeft gehad, weet u het al: werken met GENTIX-producten voelt goed en verbetert uw bureau in alle opzichten!

Het gaat er niet alleen om WAT maar ook HOE je typt.
Zoals bij alle CHERRY-producten, is één ding van cruciaal belang bij onze toetsenborden: een goede typervaring. Dit geldt ook voor onze CHERRY GENTIX DESKTOP. U voelt het als u voor de eerste keer typt – de toetsen bewegen soepel en hebben het optimale drukpunt. De indeling van de toetsen en de sleutelafstand zijn precies goed.

Geïntegreerde status-LED’s en multimediaknoppen
Praktisch zijn ook de drie status-LED’s voor caps, num en scroll lock die direct in de toetsen zijn geïntegreerd. En als je ze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder de 10 multimediatoetsen. Je went snel aan de vergrendelings-, browser-, mail- en rekenmachinefuncties.

Met de CHERRY GENTIX-muis kunt u heen en weer gaan met een klik van de duim.
Duimknoppen, heb je dat nodig? JA! Iedereen die ooit een muis met duimknoppen had, wil geen andere muis. Met de draadloze muis uit de CHERRY GENTIX DESKTOP-set navigeer je gemakkelijk op internet met twee duimknoppen. U bepaalt hoe snel de aanwijzer over het scherm beweegt: met de tweetrapsinstelling van de aanwijzersnelheid. Natuurlijk hebben we de unieke, taps toelopende vorm van de CHERRY GENTIX Mouse in de draadloze versie behouden, omdat hij perfect in de handen van zowel grote als kleine past.