Logitech MK270

Logitech MK270

34,95

Extra informatie

Op voorraad in de winkel

Extra informatie

Het Logitech MK270 Draadloos Toetsenbord en Muis is en betrouwbare draadloze combinatie met de kleine Logitech plug-and-forget-ontvanger. De geavanceerde draadloze 2.4GHz-verbinding van Logitech combineert de betrouwbaarheid van een draad met het gemak van draadloos tot op 10 meter.

Geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie

Met de Logitech MK270 combinatie werk je waar je maar wilt. De draadloze verbinding met een bereik van 10 meter voorkomt vertragingen, uitval of storingen vrijwel volledig. De muis is bovendien voorzien van de kleine Logitech plug-and-forget-ontvanger, zodat je jouw muis altijd met je mee kunt nemen.

Compacte muis

Neem de muis met je mee. Deze comfortabele muis past gemakkelijk in een computertas of in jouw zak om overal mee naartoe te nemen. Dit is een kleiner formaat muis

Extra lange batterijlevensduur

Dankzij een batterijlevensduur van 24 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis (plus aan/uit-schakelaars) hoeft je je maandenlang geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

Acht sneltoetsen

Dankzij directe toegang tot de mediaknoppen, kun je meteen bij films, muziek, Internet, email, afspelen/pauzeren, volume en nog veel meer.

Kenmerken:

– Betrouwbare draadloze 2.4GHz-verbinding met een bereik van 10 meter

– Draagbare muis met kleine Logitech® plug-and-forget-ontvanger

– Batterijlevensduur van 24 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis.

– Lay-out toetsenbordindeling: EU lay-out

Pakketinhoud:

– Draadloos toetsenbord

– Draadloze muis

– Nano USB-ontvanger

– 1 AA-batterij voor de muis en 2 AAA-batterijen voor het toetsenbord

– Handleiding